Bedste Smallstuff

Alt til de små i skønt designede tekstiler og hæklede påfund. Det er børnevenlige mønstre i dejlige farver til enhver smag og enhver børneverden. Smallstuff for dig, der elsker at matche og mixe til dit barns fornøjelse.

Alt til børneværelset…

Puslehynden fra Smallstuff fås i mange forskellige farver og designs – vælg puslepuden med flyvemaskiner, biler, cupcakes, katte, prikker eller med stjerner. De forskellige puslepuder matcher de andre farver og mønstre i Smallstuffs kollektioner og kan naturligvis mixes på tværs af mønstre og farver for et spændende udtryk.

Den to-sidet sengerand fra Smallstuff er en fast sengerand, der har to forskellige mønstre – ét på hvert side, så sengeranden kan nydes både indefra og udefra i tremmesengen. En sengerand hindrer dit barn i at slå hovedet eller benene mod sengekanten og holder sutter, bamser og andre løse effekter inde i sengen under hele middagsluren eller nattesøvnen. Læs mere om Smallstuff sengerande på Sengerand.dk

Sengesæt til de små – masser af farver og mønstre i retrostil. Smallstuffs sengesæt i både baby og junior størrelse i alle de designs og farver, som er så elsket hos Smallstuff. Vælg mellem turkis, grå, blå, pink, gul og lilla. Sengesættene er altid sat sammen af to forskellig slags mønstrede stoffer med én slags på hver side, så du får et nyt sæt sengetøj, blot ved at vende det!

Ammepuder er uundværlige i en dagligdag med et lille barn. Smallstuffs ammepuder med Fossflaskes fyld kan både vaskes ved 60 grader og tørretumbles. Den gode kvalitet matcher de lækre designs fra Smallstuff. Du bruger en ammepude flere gange dagligt, mens dit barn er spæd – vælg et design, der gør dig glad og som holder lige så godt sidste dag som første dag.

Smallstuffs skønne, runde tæpper til børneværelset giver et strejf af glade farver og en lun plet at træde eller sidde på. De runde Smallstuff tæpper er hæklede af kraftigt materiale og smalstribede i forskellige farveskalaer: De blå/ turkise farver til drengeværelset, de lilla/ røde farver til pigeværelset eller tæpperne med den centrale store stjerne eller brede striber.

Smallstuff hæklerier m.m.

Smallstuff er ikke kun til de små – også til de helt små: Dukkerne. Den flettede dukkevogn fra Smallstuff fås i sort eller natur. Dukkevognen er med flot svunget styr, flettet kaleche og der medfølger madras. Smallstuff dukkevognen er 50 cm høj ved styret, 31 cm i bredden og 37 cm i bunden. Der findes naturligvis Smallstuff sengetøj i alle de kendte designs og farver, så dukkevognen altid kan matche sengetøjet i børneværelset.

Brug f.eks. dukkevognen til de charmerende små hæklede aber fra Smallstuff. Aberne er håndhæklede med indbygget rangle og måler ca. 20 cm. Vælg mellem de 4 varianter i forskellige farver. Eller hvad med en uro over puslebordet? De hæklede uroer fra Smallstuff fås både med biler og flyvemaskiner og fastgøres nemt over tremmesengen eller andre steder, hvor der er brug for lidt underholdning til de allermindste. Smallstuff har hvad der skal til i en børneverden!

Se mere om de enkelte produkter under hver kategori og læs om Smallstuff på producentens hjemmeside her.

Disclaimer

Skriv et svar