E-cigaretter nedbringer antallet af tobaksrygere

Tobakscigaret

Det er et udbredt faktum, at der bliver færre og færre tobaksrygere. Over de senere år er der blevet lavet forskellige lovmæssige tiltag, som netop har til formål at nedbringe antallet af rygere; det fælder fx rygning i det offentlige rum og det økonomiske. Det er blevet virkelig dyrt at ryge, hvilket kan få mange til at overveje muligheden om at stoppe.

Derudover er det også blevet langt mere besværligt at få lov til at ryge på gader og stræder, da der kommer flere og flere lovkrav hvad det angår. I det hele taget bliver livet gjort surt for den enkelte ryger og mentaliteten omkring rygning har også ændret sig drastisk; det er nu socialt acceptabelt at stikke til en, hvis han/hun ryger. Derfor er der mange, som overvejer at stoppe eller har ønsket om at stoppe – problematikken når man gerne vil stoppe, handler dog altid om, at man har noget, som kan erstatte cigaretterne med. Hvis man ikke har noget, som hjælpe en ud af rygningen, så kan det blive rigtig svært og føles ret svært.

Rigtig mange rygere forsøger sig med forskellige midler som fx tyggegummi eller pastiller, men det minder på ingen måder om det de skal vænnes af med, så derfor kan det være supersvært at ligge smøgerne på hylden. Netop derfor er e-cigaretter blevet virkelig populære, da de nedbringer antallet af tobaksrygere, fordi de tilbyder noget helt banebrydende på markedet.

Det gode alternativ til at stoppe med at ryge

Hvis man virkelig skal stoppe med at ryge, så skal man også have sig et ordentligt alternativ, som kan hjælpe en ud af røgen. De forskellige muligheder, som man finder på apoteket som fx spray eller tyggegummi, er ikke noget, som rent faktisk tilnærmelsesvis minder om at ryge.

E-cigaretter er utrolig populært, fordi det netop tager udgangspunkt i hele ryge-situationen og ud fra det kommer op med en alternativ løsning, som faktisk fungerer. E-cigaretter er med til at nedbringe antallet af tobaksrygere, da denne løsning kan tilbyde de samme elementer som en cigarret kan.

Som e-cigaret ryger får man opfyldt fornemmelsen af at ryge, da man kan dampe løs og det minder om røg. Der er også et stof i e-cigaretten, som giver lidt den samme følelse, når man inhalerer og det er også med til at forstærke oplevelsen. Det minder altså om rigtig rygning, dog uden den skadelige nikotin i billedet. Derfor kan man altså blive vænnet af med nikotin og komme ud af sin afhængighed ved at bruge en løsning, som virker på sigt. Det er en solid løsning, da den ikke indeholder nikotin – men samtidigt kan give følelsen af at ryge.

E-cigaretter har hjulpet rigtig mange rygere ud af nikotin-trangen og antallet af rygere er faldet drastisk med denne nye opfindelse. Det fungerer rigtig fint for utrolig mange, da den er nem at have med rundt, det er en betydelig billigere løsning, end de traditionelle cigaretter – og til syvende og sidst, indeholder den ikke nikotin og den kan hjælpe rygere ud af deres hang til nikotin.

 

 

Disclaimer

Skriv et svar