Værd at vide om videoovervågning

Videoovervågning er kommet for at blive. Videoovervågning er blevet utroligt udbredt til forskellige formål, både i hjemmet og i virksomheden samt andre steder, der kan være udsat for røverier, slagsmål og lignende.

Antallet af hjemmerøverier er steget eksplosivt den seneste årrække, hvilket forstærker behovet for overvågning i forsøget på at forebygge indbrud samt passe på boligen. Et hjemmerøveri er ikke kun uønsket grundet de materielle tyvekoster men i ligeså høj grad af den årsag, at hjemmet er en privat sfære.

Det synes derfor ubehageligt, at udefrakommende fremmede har adgang til private ejendele, billeder mm. Der er således en række ulemper ved røverier, som kan forebygges og forhindres ved hjælp af overvågningssystemer. Et overvågningssystem privat kan overvåge hoveddøren, terrassen og huset, lejligheden eller gården generelt. Dermed er der større sandsynlighed for, at tyvene skræmmes væk af kameraerne.

Dertil giver høj opløsning på overvågningskameraer utroligt gode billeder, som kan være bevismateriale i en rets- eller politisag. Den høje opløsning på overvågningskameraer giver detaljerede billeder, der i højere grad kan identificere fx en indbrudstyv. Opløsningen hænger i høj grad sammen med prisen, og billigere overvågningskameraer har derfor oftest ringere billede end dyrere kameraer til overvågning med en højere billedlig opløsning.

Det er væsentligt at have in mente ved køb af overvågning og således ikke tage det billigste men i stedet undersøge markedet og få et overvågningssæt, der virker. Pengene er godt givet ud, da professionelle overvågningsløsninger i højere grad har bedre kvalitet og således bedre billeder og flere vigtige detaljer.

En DVR-optager boks er vejen frem

Overvågningskameraer findes både i sæt og separat. Et komplet overvågningssystem giver dig alt, hvad du har brug for til din videoovervågning som kamera, kabler, fjernbetjening, mus, splitter, skærm, harddisk og DVR boks. En DVR boks er en optagerboks til at lagre videoovervågningsoptagelser.

Disse optagelser kan bruges som bevismateriale over for politi og forsikringsselskab, da optagerboksen lagrer videoovervågningsoptagelser. Det er ligeledes muligt at skabe forbindelse mellem videoovervågningskameraet og internettet med opkobling fra en computer eller smartphone. På den måde kan ejeren af kameraet følge med i optagelserne live fra internettet. Det smarte ved opkobling til telefonen er, at ejeren således har videooptagelserne lige ved hånden, hvor end vedkommende befinder sig.

Det skaber en sikkerhed og tryghed i de fleste familier eller hjem og muliggør ligeledes, at man kan tage på ferie og stadig følge med i, hvad der sker hjemme på adressen. Online er det derfor muligt på ferien at se direkte optagelser fra terrassen, huset, hoveddøren eller lignende og således være på forkant med, hvad der sker.

Se mere om videoovervågning hos CC-Trading i Aalborg.

Disclaimer

Skriv et svar