Bondegårdsferie er populært blandt danskerne

Når det kommer til ferie er mulighederne utallige, og det kan være svært at vælge, hvad man helst vil. Derudover kan det være endnu sværere at finde noget, der passer til hele familien. Noget af det man kan vælge – og som er noget, der kan passe til hele familien – er bondegårdsferie. Faktisk er bondegårdsferie populært blandt danskere. Det kan blandt andet skyldes at flere og flere er flyttet til storbyen med al dens dertilhørende støjende og til tider meget generende trafik, larm og det travle hverdagsliv. Derudover kan alle have rigtig godt af at komme væk fra storbyen og nyde den landlige luft. Blandt andet dette er nok en af grundene til, at bondegårdsferie er populært blandt danskere. En anden grund til, at bondegårdsferie er populært blandt danskere, kunne også være det, at familien kan nyde hinandens samvær hele ferien og foretage en hel masse fælles aktiviteter, hvor alle kan være med. Derudover kan det være, at bondegårdsferie er populært blandt danskere, fordi det kan være en pause fra fjernsyn og computer.

Bondegårdsferie er ikke kun populært blandt danskere, men også familier fra udlandet tager til Danmark for at komme på bondegårdsferie. Det betyder blandt andet også, at der er mulighed for at lære noget af hinanden kulturerne imellem samtidig med, at især børnene har godt af, at kunne lege med børn fra andre lande.

Noget, der specielt gør, at bondegårdsferie er populært blandt danskere, er selvfølgelig de mange dyr. Både børn og voksne kan finde de mange bondegårdsdyr spændende og flotte. De fleste gårde huser blandt andet grise, køer, får, gæs, geder, kalkuner, høns, ænder og mange flere. For det meste må dyrene både klappes og fodres, hvilket også er med til at gøre, at bondegårdsferie er populært blandt danskere, et hit blandt børn og en spændende, hyggelig og lærerig ferie for hele familien.

Et af de steder, hvor du kan komme på en bondegårdsferie, der er populær blandt danskere er Nymarksminde, som ligger ved Vodskov i Nordjylland. Nymarksminde ligger i dejlig landlig idyl og råder over 10 skønne ferielejligheder. Herudover er der også masser af familieaktiviteter i form af fodboldgolf, stor legeplads, mini-zoo og masser af andre spændende ting for hele familien. Så hos Nymarksminde kommer man aldrig til at kede sig.

Et andet sted du kan komme på bondegårdsferie, der er populær blandt danskere, er Stavnsbjerg, der ligger i naturskønne omgivelser tre km fra Lillebælt. Der er mulighed for at snakke med både kaniner og køer. Desuden ligger gården kun en times kørsel fra Legoland og Lalandia.

På hjemmesiden www.visitfarmen.dk kan du finde 90 forskellige gårde med bondegårdsferier, der er populære blandt danskere. På siden kan du både finde værelser, lejligheder og huse til udlejning på de forskellige gårde. Derudover tilbyder flere af gårdene både kvart-, halv- og helpension. Den enkelte gårds ejer svarer også gerne på spørgsmål om både gården, livet på landet samt dyrene.

 

Disclaimer

Skriv et svar