De elektroniske spil har langt fra udkonkurreret brætspillene

Der er intet som et godt brætspil, når man skal hygge sig

Gennem de seneste ca. 10 år er der foregået en revolution af den elektroniske spilverden. Tidligere blev de elektroniske spil nemlig primært spillet på store kraftige stationære pc’er eller dedikerede spillekonsoller, men i dag har dette mønster ændret sig voldsomt.

Med fremkomsten af tablets og avancerede telefoner med touch skærm, er spilindustrien på det nærmeste blevet revolutioneret. De stationære pc’er og spillekonsoller eksisterer skam stadig. Specielt spillekonsollerne nyder stadig stor udbredelse, hvorimod de stationære pc’er ikke har så stor en markedsandel længere.

Alle spiller

I takt med at udviklingen af elektroniske apparater som computer, fjernsyn, og mobiltelefoner har medført at disse er blevet et allemandseje, er de rigtig mange også begyndt at bruge disse apparater til at spille spil på.

Spil fylder således en stor del af mange menneskers hverdag. Gennem spillene har man mulighed for at koble fra og stresse af, ved at være til stede i en helt anden verden i et stykke tid. Man kan gennem spillene lukke lidt af for hverdagen stres og jag og på den måde få ladet ”batterierne” op igen. Om så end man er barn, teenager, voksen eller ældre, synes der altid at være tid til et spil i ny og næ. Udbuddet af elektroniske spil er vokset voldsomt og uanset om man er ung eller ældre, er der et kæmpemæssigt udvalg. Mulighederne er talrige, og der er helt sikkert spil for enhver smag.

De elektroniske spil har givet nye muligheder

Elektroniske spil er i dag blevet utrolig populære, da disse, inden for spilleverdenen, låser op for nogle helt nye muligheder, som ikke er set før. De elektroniske spil kan sågar spilles hvor som helst og når som helst. Og alt tyder på, at udviklingen vil fortsætte i denne retning. De elektroniske spil giver nogle helt andre muligheder end eksempelvis de traditionelle spil gør.

Brætspil er skam stadig populære

Det er dog ikke kun spil udviklet til den hurtigste computer eller den nyeste App, som kan følge med i spilleræset. Nej, de gode gammeldags brætspil er nemlig langt fra udkonkurreret af de mange nytilkomne elektroniske spil. Og det er der en lang række grunde til.

 

Der er intet som et godt brætspil, når man skal hygge sig
Der er intet som et godt brætspil, når man skal hygge sig

Det er nemlig altid et hit at finde et godt brætspil frem, når man skal hygge med sine venner eller familie. Det er for mange en mere hyggelig og måske endda en nostalgisk oplevelse at spille brætspil, da kontakten til ens medspillere er mere menneskelig. Man er simpelthen mere nærværende, når man spiller brætspil, end når det er de elektroniske spil, som er på dagsordenen. Her skal man nemlig ikke side og kigge ind i en skærm eller snakke i diverse mikrofonudstyr for at skabe kontakt til sine medspillere.

Når man spiller brætspil, er man nemlig i bogstaveligste forstand samlet om spillet, således at man stadig kan se hinanden i øjnene og snakke sammen over spillet. Der er altså nogle punkter, hvor de elektroniske spil, lige meget hvor meget de så end udvikles, har problemer med at konkurrere med de gode gammeldags brætspil.

 

Disclaimer

Skriv et svar