Lækker numse

Vi kan ikke alle sammen have den perfekte bagdel, uanset hvor meget vi motionerer. Så er det godt, at der er adskillige ting, vi kan gøre for at få vores bagdel til at se bedre ud:

  • Vælge de rigtige jeans.
    Dette er det vigtigste tips til en god bagdel. At finde det rigtige fit er alfa og omega. Hvis du vil fremhæve din bagdel, så vælg jeans eller bukser med smallere ben. Ikke nødvendigvis jeans, der er slanke hele vejen ned. Hvis du vil have din bagdel til at synes mindre, så vælg jeans eller bukser, der har vidde forneden. Det er med til at skabe balance. Vigtigst af alt er, at de passer dig, uden at du ikke kan trække vejret.
  • Vælg den rigtige talje.
    I dag vil de fleste helst have lowrise jeans – altså jeans, der er lave i taljen. Men det er ikke det rigtige valg til alle. Har du en større bagdel, er det bedre at vælge jeans eller bukser, der går højere op i taljen – gerne til under din navle. Det får din bagdel til at se rund ud og ikke bred.
  • Lommer kan fremhæve din bagdel.

Vidste du, at placeringen og størrelsen på lommerne kan have en enorm effekt på, om din bagdel ser stor ud? Og vidste du, at du kan købe ekstremt lækre og sexede jeans i store størrelser?

Store lommer vil få din bagdel til at se stor ud – hvor mindre lommer vil få din bagdel til at se mindre ud. Hvis du vil trække opmærksomheden væk fra din bagdel, så undgå lommer med dekorationer. Tjek det nye mærke Adia!

  • Vælg den rigtige farve.
    At vælge den rigtige farve spiller en stor rolle i, hvordan din bagdel ser ud. Mørke farver er slankende, fordi de ikke trækker opmærksomhed til bagdelen. En mørk indigo vil få din bagdel til at se mindre og strammer ud eller i det mindste være mere underspillet. Undgå satin og silke og andre skinnende materialer.

Høje hæle får din bagdel til at se godt ud.
Det er et faktum. Når du går med høje hæle, strammer du musklerne i dine ben, så du kan balancere, og det løfter din bagdel.

Disclaimer

Skriv et svar