40plussere har indtaget dating i Danmark

Datingscenen i Danmark er ikke længere kun præget af de unge og smarte. På cafeer og restauranter er det nu blevet lige så normalt at se folk, der er 40plus være på date.

Det kan være for at finde den næste store kærlighed efter en skilsmisse. Det kan også være, at man på grund af karriere og rejser endnu ikke har fundet en. Lige meget hvad er der nu rigtig gode muligheder for 40plusserne for at komme ud at date. Man behøver ikke længere at gå til enkebal på den lokale kro eller sidde på en bodega. Man kan tage sagen i egen hånd. Der er ikke længere nogen, der ser skævt til det. Det er blevet helt normal, at 40plussere dater.

Det er tydeligt, at 40plussere har indtaget dating i Danmark.

40plussere ikke bange for at invitere på date

Nogle møder hinanden på nettet eller på Tinder. Andre møder en i deres hverdag, som de godt kan lide og inviterer ham eller hende ud. 40plussere er som regel meget modigere, når det kommer til at invitere folk ud på en date. Det skyldes dels, at de ikke kunne gemme sig bag nettet. Da de var unge. Og at de ved, at man er nødt til at slå til. Når man møder en, man godt kan lide. Der kommer ikke altid en mere. Det er kun noget, som bitter erfaring kan lære en.

I dag er det meget accepteret, at seniorer dater. Der er ingen skam i det overhovedet. Man kan tale åbent med venner, familie og børn om det. De fleste vil støtte en og synes, det er godt at man kommer lidt ud. Det kan også være godt at fortælle sine venner, at man dater. Det kan være, at de kender nogle. Så kan de sætte en op på en date. Ens venner har ofte en rigtig god fornemmelse for, hvem man vil kunne lide. Hvis man har datet meget på nettet uden held, kan det derfor være et forsøg værd.

40plussere er god til utraditionelle dates

Mange unge laver som regel det samme, når de går på dates. De mødes på en cafe til en kop kaffe eller en øl. Det er selvfølgelig også en god måde at lære en anden at kende på. Det kan dog også blive lidt stift. At skulle sidde overfor hinanden blandt en masse andre mennesker. Mange 40plussere vælger derfor også at lave andre ting, når de dater.

Det kan være at tage på museum sammen. Modsat når man er i biografen, har man mulighed for at tale sammen. Man behøver derfor ikke sidde ved siden af hinanden i halvanden time uden at sige noget. Og så først derefter kunne tale om ens fælles oplevelse.

Det kan også være at gøre noget aktivt. Hvis den ene ror kajak, er det en god måde at lære hinanden bedre at kende. Man har naturligt meget at tale om, når den ene skal lære den anden at ro havkajak. Det kan også være med til, at man lærer hinanden bedre at kende.

 

Disclaimer

Skriv et svar