Er engangsknald acceptable?

Normerne har ændret sig. Man behøver ikke længere at leve med den samme person hele livet. Nej, i dagens Danmark er det blevet meget normalt at have flere partenere igennem livet. Selvom mange ikke er glade for at indrømme det, er mange af disse personer sexpartnere, som man slet ikke har været forelsket i og kun har været sammen med en enkelt gang. Disse partnere er også bedre kendt som det, man kalder engangsknald. Mange mennesker ser ned på engangsknald og synes ikke, at de er acceptable, men det er der nu egentlig ikke den store grund til.

Man skal ikke skamme sig over et engangsknald

Sex er et fysiologisk behov. Og derfor behøver man heller ikke gå og skamme sig, fordi man har haft det med en, som man måske ikke nærer de store følelser over for. Dette gælder også et engangsknald. For hvem siger, at man behøver at have følelser for alle, som man har dyrket sex med? Det er nu en gang trods alt bare sex. Og man må da have sex med lige nøjagtig, hvem man har lyst til. Og sommetider er det måske bare rarest at have det med en, som man aldrig har set før og ikke kommer til at se igen. Det kan indimellem være ganske rart, at man ikke har de store følelser i klemme og frit kan nyde nuet sammen med en partner.

Engangsknald er ofte frækkere

Nyt er godt. Derfor kan ofte være mere interessant at have sex med en, som du aldrig har haft sex med før end en, som du har været sammen med et utal af gange. Mere præcist er engangsknald altså ofte mere spændende og udfordrende og derfor også frækkere. For du ved ikke helt, hvad det er, som du går ind til. Du ved ikke præcis, hvordan det bliver eller hvad der gemmer sig under din partners tøj, og derfor bliver oplevelsen meget mere spændende og gribende.

Hvordan finder man en partner til et engangsknald?

Der er naturligvis flere forskellige måder at gribe det an på, hvis man gerne vil finde sig en sexpartner, som man ikke nødvendigvis behøver, at have et forhold til bagefter.

Et godt sted at starte kunne være på et af de mange sexdating websites, som har set dagens lys over de senere år. Et godt eksempel på et sådan website er sexhunt.dk. Det fungerer på ganske samme måde, som et traditionelt dating website. Blot er formålet ikke nødvendigvis at finde en kæreste, men i stedet at finde en, som man kan dyrke sex med. Og i tilfældet med et engangsknald, altså en partner til som man ikke behøver at have noget at gøre med bagefter.

Ofte er engangsknald være afledt af et decideret fysisk behov. Men de kan også være afledt af en travl hverdag, hvor man ikke rigtig føler, at der er plads til en fast partner og derfor tyr til mere løse forhold uden de store forpligtelser.

 

Disclaimer

Skriv et svar