Barcelona billigt

barcelona gaudi

Du har gået i årevis og drømt om at komme til Barcelona. Hvorfor? Det ved du sådan set ikke. Du har bare sådan en idé om, at det er der, du kan opleve den ægte spanske livsstil. Og så har du jo også fulgt med i debatterne om Cataloniens kamp for løsrivelse fra den spanske stat. Det er noget, der interesserer dig meget. Du fandt da også billige flybilletter til Barcelona for et par år siden. Men, ha, kom du afsted? Nej. Du måtte aflyse rejsen til Spanien. Covid-19 kom i vejen. Og det er først nu, at du har mod på at rejse ud i verdenen igen. Så det er klart. Du skal til Spanien. Til Catalonien. Du skal til Barcelona.

Alt er steget i pris

Men nu, hvor du kan rejse og har nogle fridage, så må du bare indse, at flybilletter til udlandet generelt er steget utroligt meget i pris. Flyselskaberne skal åbenbart indhente nogle af de kæmpe underskud, de har haft? Du er helt sikker på, at priserne ikke afspejler en politik, der i virkeligheden handler om, at vi ikke skal rejse via fly, fordi de forurener! Næ, nej. Det er storkapitalen, der er på spil!

Find en afbudsrejse til Barcelona

Du må derfor gøre det eneste, du kan få råd til: Kigge efter afbudsrejser eller flybilletter til Barcelona. Og du skal kigge på alle former for tjenester, der kan sammenligne priser og tilbud. Det kan være noget af en opgave at sætte sig selv på. Men du tackler den med lethed. Du finder en rejse til Barcelona, som du gerne vil købe. Så du kontakter rejsebureauet direkte. Du får at vide, at det er et særtilbud og, hvis du booker den i dag, så får du 10% rabat ekstra på rejsen. Du skal bare booke nu.
Du overvejer i 10 minutter: Skal du eller ikke? Du skal booke – selvfølgelig.

Disclaimer

Skriv et svar