Mærkevarer hos isenkræmmeren

Ting fra isenkræmmeren

Det kan godt være, at du ikke er begejstret for mærkevarer, når du køber tøj. Dit tøj behøver ikke at hedde noget bestemt. Det skal bare være behageligt. Og det skal helst være i god kvalitet. Men jeg er dog ret sikker på, at når det handler om grej til køkkenet eller brugskunst, så kigger du efter mærkevarer. Jeg gør det også selv – det vil jeg da gerne indrømme. Og hvorfor gør vi det? Jeg tror, det har noget med kvalitet at gøre. Vi vil gerne have god kvalitet – især hvis det handler om køkkenmaskiner. Vi er da også villige til at betale lidt mere for køkkenmaskiner, der er lavet af god kvalitet. Ingen gider at stå med en håndpisker, der brænder sammen, fordi den er dårligt lavet. Især ikke, når der skal piskes flødeskum til fødselsdagslagkagen. Derfor køber vi oftest mærkevarer. Vi ved, at det er kvalitetsvarer. Og vi betaler for dem.

Altid nye produkter

Men det er jo sådan, at der hele tiden kommer nye produkter til. Der bliver måske ændret lidt på designet, og så er den gamle model lige pludselig ikke god nok længere. Det er i virkeligheden noget pjat. Vi ved det godt. Vores gamle køkkenmaskine fungerer udmærket. Den er måske ikke lige så flot som den nye model. Men design og kvalitet er jo ikke det samme. Og når vi nu betaler en hel del penge for en køkkenmaskine, så er det jo holdbarheden – og garantien, som vi får med – der spiller den største rolle.

Tilbud hos isenkræmmeren

Det hænder dog, at nogle isenkræmmere har tilbud på mærkevarer. Det kan være, at de har nogle ekstra varer på lageret, som de gerne vil af med. Og når det sker, at du ser, at din lokale isenkræmmer har tilbud på mærkevarer, så er det virkeligt værd at undersøge, om der er en af køkkenmaskinerne derhjemme, der virkeligt trænger til at blive udskiftet. Det kan godt være den køkkenmaskine, som du finder, og som er på tilbud, ikke er den nyeste model. Men den er garanteret ikke flere år gammel. Måske højst et år. Og ja, i sådan et tilfælde kan du være heldig. Du sparer mange penge, og du får samtidig en køkkenmaskine, som er i rigtig god kvalitet.

Kender du Frederik Bagger?

Ved du, hvad det betyder? Det betyder, at de penge, du har sparet, kan du eventuelt bruge på en mærkevare, som ikke er tilbud. Fx et par dyre vinglas fra Frederik Bagger. Eller du kan være endnu mere heldig at finde et andet produkt iblandt alle tilbuddene på mærkevarer, som du sidder og kigger på.

Du kan selvfølgelig overveje, om du alligevel vil købe den nyeste model. Måske er det bare designet, du har forelsket dig i. Det er da også helt ok. Men kig dig godt for. Sommetider sker der faktisk ikke så mange designmæssige ændringer i produktet. Det kan være, at det bare er kommet frem i en ny farve. Men ser du et godt tilbud på en mærkevare, som du ønsker dig, så slå til. Du fortryder det ikke.

Disclaimer

Skriv et svar