Er du til afslappet og laid-back stil?

Der er altid godt at have en masse tøj! Det er især godt at have tøj, der kan anvendes i mange sammenhænge, om det så er i hverdagen, i skole eller på arbejde, til firmafesten eller en tur i byen. Det gælder om at være god til at sammensætte det tøj, man går i, sådan man får det rigtige look der passer godt ind i den situation man befinder sig i.

Derudover gælder det selvfølgelig om at føle sig godt tilpas i det man har på! Er du til et afslappet og et lidt råt look, kan du overveje tøj fra Chill Collective. Chill Collective er et dansk brand med opstart i foråret 2013. Chill Collective finder inspiration i Københavns gademiljø og dette bærer deres tøj præg af. Filosofien bag Chill Collective er, at tøjet skal være afslappet, være street og ja; være chillet. Brandets opfordring er at være glad og generelt bare tage den med ro. Det hele skal nok gå! Denne tankegang afspejles i deres produkter.

Chill Collectives kollektion dækker over joggingbukser, shorts, t –shirts, sweatshirts og caps. Da nøgle ordet for deres tøj er chill, har tøjet ofte et loose fit. Stilen er enkel og ligetil. Farverne er neutrale og ofte sort/hvid. Dette er altså tøj der giver et klassisk streetlook. Tøjet fra Chill Collection kan nemt sammensættes med andet tøj, der ikke er ligeså street. På denne måde kan man skabe sin egen personlige stil og være kreativ omkring det, man går i.

Det vil også sige man ikke behøver at skifte sin gamle garderobe ud med streettøjet, men derimod betyder det, at man får langt større mulighed for at sammensætte spændende kombinationer og på den måde genopfinde sig selv og sin stil. De blå jeans eller de kaki chinoes kan nemt sættes sammen med en sweatshirt med stort tryk på fra Chill Collective.

Tøj fra dette brand har også en mere ”praktisk” anvendelse. De laver tøj, der kan bruges til løbeturen eller der kan bruges når man skal ned i træningscentret. Chill Collective leverer altså tøj der kan bruges i adskillige sammenhænge og gør det på den måde nemt for dig, når du skal klæde dig selv på!

Disclaimer

Skriv et svar