Klar til Barcelona

Det er sent. Jeg sidder her foran min pc’s skærm og lytter til P8 Jazz. Det er faktisk hyggeligt. Men, men, men. Mine tanker er et helt andet sted. Jeg satte mig jo foran skærmen, fordi jeg ville lede efter billige flybilletter. Bare til et eller andet eksotisk sted. Måske ledte jeg efter flybilletter til Thailand. Måske ville jeg bare gerne væk fra Danmark og corona – nu, hvor jeg har muligheden. Tanken om at tage til Thailand snart igen er dejlig. Også selv om jeg ved, at jeg må være forberedt på, at der vil komme mindst en flyforsinkelse.

Lang rejse

Det er jo en ret lang rejse. Og der vil være flystop adskillige steder undervejs. Første stop: Dubai. Måske. Det kommer helt an på hvilket flyselskab, jeg skal videre med. Måske bliver første stop Istanbul. Det er jo et stort knudepunkt for rejsende, der skal til Østen og det centrale Asien.

Jeg ved det ikke. Jeg ved bare, at jeg har udlængsel. Jeg vil gerne afsted – igen. Det har været en meget svær periode for mig, som er sådan en digital nomade. Jeg plejer at rejse. Jeg kan rejse. Jeg har ikke nogen forpligtigelser overfor andre mennesker end mig selv. Og det giver mig frihed. Til at rejse. Måske til Thailand. Måske til Sverige. Det er der ikke nogen, der kan vide andre end mig selv.

Billigt til Barcelona i stedet

De sidste måneder har været umulige at komme igennem for mig. Tanken om, at jeg ikke kan – eller bør – rejse, har skræmt mig sønder og sammen. Men nu, hvor tingene bliver bedre. Hvor vaccinen er her. Og hvor de fleste af os er ved at opbygge immunitet, så er jeg begyndt at blive lidt mere optimistisk med hensyn til at rejse. Måske skal jeg starte i den gode ende og finde billige flybilletter til Barcelona?

Disclaimer

Skriv et svar