Børn elsker zoologisk have

Der er bare et eller andet med børn og dyr. Helt fra børnene er små, er det dyrene, de lærer at genkende i deres søde billedbøger, og de lærer de forskellige dyrelyde. Det skaber en vis interesse for dyrene, og den bliver kun forstærket af at tage dem med en tur i zoologisk have. Det er ud over at være meget spændende for børn at være omgivet af dyr, også meget lærerigt. En tur i zoologisk have i weekenden eller ferien er derfor måske ikke en hel dum idé.

Børn har stor interesse i at lære om dyr

Det er godt for børn at lære en masse ny viden. Børn plejer at være meget interesserede i de forskellige arter, og rundt omkring i de forskellige zoos, er der tavler, hvor der står en masse om de forskellige dyr, også gerne ekstra facts om dyrenes historie. Tag en tur ind og se farlige tigere i virkeligheden, eller nyd synet af de mange flotte fugle – eller kriblende krybdyr!

Det er heller ikke kun børnene, der har godt af at komme en tur i zoo – det har mor og far også! Mens børnene leger på legepladsen eller kæler med de søde geder, kan mor og far sidde og finde hinanden lidt igen. Til frokost kan I slå et tæppe ud på en græsplæne i ægte familien danmark-stil og nyde en hjemmelavet madpakke, eller i kan bestille mad i restauranten.

Forskellige børnevenlige aktiviteter i zoo

I løbet af dagen er der ofte forskellige aktiviteter og shows, som foregår i børnenes ånd. Du kan derfor være helt sikker på, at en tur i zoo vil lave nogle gode minder for børnene, samtidig med at de lærer en masse om dyrene og får noget forståelse for, at det kræver meget at passe på dyrene. Dyr er generelt en god måde at lære børn om ansvar på, så længe de bliver fulgt op på af forældrene.

Disclaimer

Skriv et svar