Codenames – et strategispil

Mange par kan godt lide at spille spil sammen med deres venner.

Nogen kan godt lide brætspil, andre kan godt lide quizspil, og så er der nogen, der godt kan lide strategispil.

Uanset hvad slags spil, at man er til, så er det altid hyggeligt at sidde og spille med sine venner.

Det kan man få mange gode og sjove timer til at gå med.

Mange familier elsker også at sidde og spille sammen, så de kan få noget kvalitetstid med hinanden.

Et sjovt spil med op til 8 deltagere

Et sjovt spil, som samtidig er et strategispil er spillet Codenames.

Det er et spil, hvor man kan være to hold, og for at spillet er sjovt, så skal der helst være fire spiller, så der er to spillere på hvert hold.

Man kan sagtens være mere end to spillere på hvert spil. Man kan højst være op til 8 spillere i alt. Det er et spil for folk over 14 år, og det er, fordi at det er et strategispil, der måske kan virke lidt indviklet på unge under 14 år.

Find dine agenter

Spillet går ud på, at man ude blandt brikkerne, som ligger på bordet har nogle agenter. De agenter skal man finde. Man skal passe på, at man ikke finder snigmorderen eller modstanderens agenter.

For at kunne finde ens agenter, så får man nogle hint, som kan hjælpe holdet med at finde ens agenter. En på hvert hold er en agentleder, som ved hvor holdets og modstanderens agenter ligger ude blandt brikkerne.

Agentlederen på hvert hold er den, der skal give hints til holdet, som så skal prøve og gætte hvilke brikker, som det er, at agentlederen hentyder til.

Det er et spil, der i den grad handler om at samarbejde, da agentlederen skal komme med gode hints, som han eller hun regner med, at medspilleren/medspillerne kan gætte.

Disclaimer

Skriv et svar