Hvordan vælger jeg den rigtige online datingside?

Markedet for online datingsider er eksploderet indenfor de sidste år. Alle siderne lover hver især guld og grønne skove, eller de lover i hvert fald masser af singler, og muligheden for at møde den eneste ene.

”Men hvordan vælger jeg så den rigtige datingside?” Spørger du måske dig selv.

Gør det klart hvad du leder efter

Du skal gøre præcis som hvis du skulle købe en ny mobiltelefon, en bil eller en fladskærm. Det lyder som en kedelig start på jagten på kærlighed, men det virker.

Du skal starte med at gøre dig det helt klart, hvad du leder efter. Find ud af hvad du skal bruge datingsiden til, bagefter er du bedre rustet, til at vælge den datingside, der er rigtig for dig. Det nytter jo ikke noget, at du ender med en side for diskrete forhold og affærer, hvis du leder efter den eneste ene, eller at du havner på en side for folk midt i tyverne, hvis du leder efter en partner der er sidst i fyrrerne.

Hvis du har svært ved at sætte ord på, hvad du leder efter, så er der her en tjekliste, der måske kan hjælpe:

  • Start med at gøre dig det klart, hvad du ønsker dig af datinglivet. Leder du efter en kæreste, en partner, et one-night stand, sexdating eller venne-dating?
  • Find så ud af hvem du leder efter. Hvordan skal din potentielle partner være seksuelt, karrieremæssigt, intellektuelt og familiemæssigt?
  • Hvad for nogen muligheder skal datingsiden give dig? Skal der være videochat, gæstebog eller overskuelig søgning?

Når du har gjort det klart, hvad du leder efter, skal du egentlig bare sammenligne dine resultater, med det de forskellige datingsider tilbyder.

Stadig i tvivl?

Hvis du stadig er i tvivl, er det en god idé at finde brugeranmeldelser af de forskellige sites. Hvis andre har været glade for et specifikt site, er sandsynligheden større, for at du også bliver det. Ligeledes tilbyder mange sider en uforpligtende prøveperiode. Det er en god måde at teste om et site er noget for dig.

Disclaimer

Skriv et svar