Hvilket kreditkort

Et kreditkort er et af de bedste redskaber til betaling og det har mange fordele frem for checks eller kontanter.

Et kreditkort kan benyttes til betaling af vare i butikker i Danmark samt i udlandet. Du kan også hæve kontanter i banker og pengeautomater. Når du har et kreditkort kan du hæve flere penge end der er dækning for, på din konto. Altså, du kan lave overtræk.

Det kan være meget behageligt, når du står nede i byen, og ser en ting du bare må eje. Men også på en ferie. Det kan være en uheldig situation at stå i syden, eller være i fjernøsten, uden penge til at betale middagen på hotellet. Et kreditkort giver dig en mulighed for, at få kredit, lige når du har behovet for det og til det du ønsker.

Hvilket kreditkort skal du vælge?

Der findes mange forskellige typer kreditkort, nogle af dem giver kredit måneden ud (eller 30 dage), andre længere tid. De almindelige Visa Dankort, som bankerne giver i Danmark, har ikke en sådan kreditramme. Her bliver beløbet trukket første bankdag efter du har hævet beløbet. Men har du behov for længere kredit, kan du vælge andre typer hos andre selskaber.

Kreditkort lån: Få bedste VISA kort med kredit gratis ☞ ansøg 24/7

Et kreditkort er ikke knyttet til din bankkonto, som mange tror. Dine Indkøb foretages på kredit og den, der udsteder kreditkortet til dig siger, at de giver dig mulighed for at foretage køb nu, også selvom du ikke har pengene.

For at få et kreditkort skal du være fyldt 18 år, med mindre du får dine forældre til at stå inde for at du må have kreditkortet.

Hvad er et kreditkort

Et kreditkort er et plastikkort, der giver dig mulighed for at købe ting på kredit. Kreditkortet giver dig en mulighed for, at købe nogle vare nu og betale for dem senere.

I tilfælde af tyveri er et kreditkort er mere sikkert, at have i lommen end kontanter. Det er kreditkortet fordi, det ikke kan misbruges i så høj omfang som kontanterne. Selvfølgelig kan kreditkortet misbruges, men du hæfter ofte kun med nogle få tusinde kroner, en såkaldt selvrisiko.

Det er altså en fordel at have dette betalingskort, hvis du skal købe en dyr ting eller på en ferie, så slipper du for, at gå runde med de mange kontanter i lommen. Tyveri af kontanter er ofte ikke dækket af nogen forsikring. Når du har et kreditkort, kan du købe din vare med det samme og først betale senere. Du behøver ikke lige gå i banken først og hæve penge.

Mange kreditkort, kan du søge om at få, via Internettet og der er mange udbydere. Vælger du et af de store kendte kreditkort, kan du ofte benytte dem i det meste af verden, både til betalingsmiddel, men også til at reserverer flybilletter og hoteller. Du kan se oplysninger herom, på de specifikke hjemmesider, det tilbyder udstedelse af kreditkort. I Danmark er det nu muligt, at benyttet sit kreditkort i lufthavnen i stedet for at have en papirbillet. Dette er et smart og enkelt tilbud som du kan læse mere om, på flyselskabernes eller lufthavnenes hjemmesider.

Alternativ til betalingskort

Santander tilbyder forbrugslån fra 500 til 3.500 kr. uden sikkerhed. Lån kan søges af alle, der er er fyldt 21 år. Santander er et kreditlån til forbrug, hvor der ikke stilles spørgsmål om, hvad du ønsker at bruge dine penge til.

Tag lån uden sikkerhed og dokumentation her: Penge uden lønseddel

Med et Santander lån kan du hurtigt og enkelt låne 15.000 uden sikkerhed og dokumenatation. Udfyld blot ansøgningsskemaet og få penge efter kort tid. Du skal ikke svare på forskellige spørgsmål om, hvad du vil bruge dine penge til – lån 15.000 let og enkelt.

Lån fra 500 til 350.000 kr. på 15 minutter uden lønseddel og kreditvurdering. Du kan på bare 5 minutter låne mange tusinde kroner. Online lån uden sikkerhed har et max lånebeløb på 250.000 kroner. Er I to låneansøgere udvides kreditmuligheden til 350.000.

Disclaimer

Skriv et svar