Jakke til en mand?

Jeg elsker at shoppe. I dag skal jeg på shoppe tur sammen med min veninde. Hun skal købe en masse tøj til sine børn. Jeg har sådan set ikke nogen, ting, jeg absolut skal købe, men det bliver en hyggelig formiddag sammen med min veninde.

Vi plejer at starte en shopping, tur med en god kop kaffe, og så går det løs i de forskellige butikker. Vi kan bruge mange timer på det.

Vi starter i børneafdelingen nede i stormagasinet. Undertøj og sommertøj til hendes piger. Bukser og T-shirts til hendes store dreng.

Vi går op på næste sal og går en runde, inden vi skal videre hen til dameafdelingen. Min veninde vil nemlig også købe noget nyt tøj til sig selv.

Jakker til mænd

Henne i herreafdelingen får jeg øje på en shop med en masse jakker til mænd. I alle mulige materialer og til alle mulige formål. Skijakker, soft shell jakker, cykeljakker og så videre. Der er en masse virkeligt flotte jakker. Jeg kigger dem igennem. Der er en rigtig lækker bomber jakke, som jeg ved, at min mand ville elske at gå med. Jeg tænker på, om jeg skal købe den. Spørger en pige, som er ved at lægge varer på plads, om de har den jakke i størrelsen, som min mand bruger. Hun svarer, at det har de, men kun i den blå farve. Heldet er med mig i dag, tænker jeg. Det var faktisk den blå farve, som tiltrak mig, fordi jeg ved min husbond kan lide den farve. Sådan en mørk, blå farver, der svinger en lille smule over i det sortgrå.

Jeg spørger til prisen. Får prisen at vide, og at jakken er på tilbud. Normalt ville den være 30% dyrere. Den er stadig lidt dyrere, end jeg tænkte, at jeg ville give for den. Siger til pigen, at jeg lige går en tur og tænker over det.

På vejen op i dameafdelingen spørger min veninde mig om, hvorfor jeg ikke købte jakken. Jeg fortæller hende, at jeg godt lige vil have mulighed for at se, om den kan fås til en bedre pris. Eventuelt på nettet.

Vi får købt noget tøj til min veninde, som er ved at blive lidt træt af at bære på mange poser. Skoene, hun har købt til pigerne, begynder at blive lidt tunge at bære på.

Vi sætter os på en café og får bestilt en let frokost. Nyder at kunne sidde udenfor i solen.

Jeg åbner Google på min mobil og søger efter jakken, jeg har set. Husker nemt brandet. Der kommer en liste frem. Scroller igennem og ser, at jakken, jeg har fundet, ikke kan fås billigere end i stormagasinet. Jeg kan få den til samme pris andre steder.

”Skal vi ikke gå hen og købe den jakke?” Spørger min veninde.

”Orker du det? Hvis du gider at gå med, så jo. Ellers kommer jeg tilbage en anden dag.”

”Ja, jeg gider godt.”

Vi går tilbage til stormagasinet og op i afdelingen med jakker til mænd. Jeg køber jakken og er glad for den beslutning.

Disclaimer

Skriv et svar